O nama

Stvaranje firme Master bus kakvu poznajemo danas započelo je davne 1950.godine u Rumi. Kao tada jedino stredstvo prevoza u ovim krajevima počelo se raditi sa konjima i zaprežnim kolima, što se u to vreme nazivalo „kirijanje“. Razvojem tehnologije sa konjskih zaprega prešlo se na modernija motorna vozila, kamione, koji su tada bili poslednja reč tehnike, a sada su rariteti.
Posle dugododišnjeg rada u transportu robe 2007.godine prešlo se na prevoz putnika. U početku lokalnog unutrašnjeg saobraćaja, potom međunarodnog, a sada već i linijskog saobraćaja na relaciji Novi Sad- Zlatibor.
Možemo se pohvaliti da su naši autobusi putovali na razne destinacije, od najzapadnije tačke Evrope, Portugala, pa sve do daleke Rusije.
Imamo velikog iskustva u vanlinijskom prevozu, kako turističkih grupa, tako i sportskih ekipa, folklornih društava, đačkih ekskurzija, raznih udruženja. Takođe se, možemo pohvaliti višegodišnjim iskustvom u prevozu radnika raznih firmi i kompanija. Veliki broj zadovoljnih putnika samo potvrđuje naš kvalitet.
U našem voznom parku za sada raspolažemo sa 8 autobusa. Sa stalnom tendencijom povećanja broja vozila naspram obima posla. Od kojih su 4 visoko podna turistička autobusa, sa kompletnom opremom, TV, DVD, WC, klima, kuhinja. Druga 4 su namanjeni gradskoj linijskoj vožnji.
Naš primarni cilj je siguran i kvalitetan prevoz, u svakom momentu misleći na udobnost naših putnika.
Proverite zašto je sa nama uživanje putovati!

Akcije